Praetor – “nomad” prin Club Zodiar din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Praetor, Zeppelin şi Dj Undoo vor fi prezenţi în această seară în Zod!ar Club din Galaţi cu cel mai nou album al lor: "Nomad"

„Albumul acesta este mesajul meu către voi. Nimic din ce auziţi nu este întâmplător. Eu nu cred în coincidenţe. Cred în muzica sinceră. Nu am făcut numai piese hip hop pe album pentru că am simţit că anumite mesaje trebuie transmise în alt fel. Mesajul sper că este unul optimist", spune Alexandru Constantin Popa alias Praetor.

Galaţiul este primul oraş din România în care Prateor face lansarea, chiar şi înaintea Bucureştiului. Dupa Galaţi, turneul va mai trece prin Constanţa, Sibiu, Iaşi şi Bucureşti.

Ca "suporting acts" vor fi prezenţi şi DJ Undoo - producătorul şi sunetistul albumului, care va avea şi rolul de a încălzi atmosfera, dar şi Zeppelin (Serafim + Ortega + Koma).ţ

Toţi care vor cânta în această seară, aparţin label-ului "Hades Records", care reuneşte mai multe trupe şi artişti, cum ar fi Veritasaga, Ad Litteram, Butch, Keri, Axes, Criss Blaziny şi nu numai.

Show-ul începe la ora 22.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite