Portret: Corina Şelaru face o artă din machiaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clientelor sale le oferă nu doar înfăţişări mult îmbunătăţite, ci şi sfaturi în privinţa machiajului şi a îngrijirii tenului

Pasiunea pentru ceea ce mai tarziu avea să devină principalul hobby a început la vârsta de cinci ani atunci când Corina a descoperit că pictatul pe geamurile casei este foarte interesant.

"Vedeam imaginea din ambele părţi în funcţie de lumina zilei. Am realizat că acele culori se pot combina redând o imagine plină de viaţă şi care mă reprezenta", îşi aminteşte Corina.

În timp, Corina a încercat să folosească acele combinaţii de culori pe propria imagine, formându-şi un stil care era mereu deschis spre ceva nou.
De cinci ani lucrează în domeniul cosmeticelor de unde a început să-şi formeze mai bine mâna pentru make-up.

"Pentru mine a contat foarte mult începutul, deoarece am avut profesori foarte buni de la care mi-am format obiceiul să mă îngrijesc şi astfel am încercat cu fiecare client să transmit tot ce e mai bun pentru îngrijirea tenului", explică tânăra artistă.

În cadrul oricărui eveniment la care participă, Corina le oferă clientelor sfaturi practice individuale în ceea ce priveşte îngrijirea tenului şi a machiajului.

„Îmi place să acord atenţia cuvenită tuturor persoanelor care îmi cer sfaturi şi explic întotdeauna ce fac şi de ce. De aceea nu-mi place să joc într-un film mut", explică artista.

La orice şedintă de machiaj se simte în largul ei pentru că face ceea ce-i place şi de multe ori distracţia se suprapune cu munca.

„Nu sunt multe evenimente în Galaţi la care să participăm ca şi artişti şi să ne lăsam în voia imaginaţiei, dar sărbători ca Halloween sau Ziua Îndrăgostiţilor nu au trecut pe lângă mine neobservate şi am încercat să-i aduc pe oameni cât mai aproape de acets evenimente", mai spune Corina Şelaru.

Întrebări şi răspunsuri

1. Alege-ţi o vedetă din România, care arată destul de rău şi spune-mi ce i-ai schimba?

Am ales dintre vedetele din România la care aş schimba ceva pe Andreea Raicu deoarece îmi place stilul ei vestimentar, dar în ceea ce priveşte machiaju nu aş lăsa-o să iasă din casă cu ochii neaccentuaţi.

2. Ce te-a impresionat cel mai tare în viaţa de make-up-artist?

În urmă cu ceva timp l-am machiat pe Mircea Geoană care m-a uimit spunându-mi "că-i place vocea mea" în loc să facă o remarcă la adresa produselor folosite sau a modului în care lucrez.

Profil
Născută: 5.iunie 1982
Studii: Facultatea de Drept, Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi
Familie: necăsătorită

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite