Portet-Mihaela Agache şi-a descoperit vocaţia artistică în jazz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A înregistrat deja cinci piese şi i-a încântat cu vocea sa pe americanii din Alaska şi până în Caraibe. Mihaela Agache a colaborat la formarea formaţiei „Candy", din care făceau parte Julia Anghelescu şi Monica Andrei, dar fetele au decis la un moment dat să continue fiecare pe alt drum.

A făcut parte ulterior din „Rhytmic Songs", trupa condusă de Cristian Argintean, care i-a fost profesor de muzică la Liceul Pedagogic din Galaţi. La doar 25 de ani, a înregistrat deja cinci piese de muzică uşoară şi a câştigat un concurs organizat de Prima TV la care a impresionat prin calităţile sale vocale. Provocarea vieţii ei, dar şi a soţului său, a fost oferta de a cânta pe un vas de croazieră.

„Am fost nevoită să mă adaptez şi să învăţ genurile de muzică care le plac americanilor, cum ar fi jazz-ul. Mi-a plăcut, am călătorit în Alaska, Caraibe şi Panama, dar am revenit în ţară de dorul celor dragi pentru că erau luni de zile când nu îi vedeam", ni se destăinuie solista de muzică uşoară.

I-ar place să lucreze ca recepţioneră

Este fericită în prezent că face parte din formaţia „Trio Royal", care reprezintă practic familia ei, şi îmi aminteşte de momentele amuzante pe care le-a trăit la diverse evenimente.

„Eram la o nuntă şi abia cumpărasem boxele. Soţul meu a dat basul tare şi când a pornit boxele, au început să cadă găinile dintr-un copac. Zburau de frică", ne declară râzând solista. Este pasionată de unghiile tehnice, iar în viitor şi-a propus să deschisă un salon de profil.

Deşi poate părea ciudat la prima vedere, Mihaela Agache ne dezvăluie că i-ar place să lucreze ca recepţioneră într-un hotel.

„Să fii recepţioner presupune să te îmbraci elegant şi să vorbeşti frumos cu clienţii", ne explică solista, care este decisă însă să îşi continue cariera muzicală.
Întrebări şi răspunsuri

De ce ai ales să cânţi?

Pe la 8 ani cântam „Stranio Amore" şi părinţii mei şi-au dat seama că am talent.Cântam în faţa oglinzii cu spray-ul în mână pe post de microfon. Am cântat mai întâi în cluburi pentru copii, iar la nouă ani m-am înscris la Şcoala Populară de Artă, la chitară, dar am renunţat pentru că nu mă reprezenta.

Ce proiecte de viitor ai?

Sunt mulţumită de ceea ce fac în prezent. Mi-ar fi plăcut să cânt într-o formaţie de gen „Mandinga", dar este foarte greu să fii remarcat astăzi dacă nu ai bani sau relaţii. Acum cânt în trupa „Trio Royal" alături de soţul meu, Iulian Agache, şi soacra mea, Dida Agache, care este solistă de muzică populară.

Profil
Născută: 2 octombrie 1985-Galaţi
Studii: Liceul „Marin Coman" Galaţi, Şcoala Populară de Artă din Galaţi
Stare civilă: căsătorită

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite