Poliţiştii de frontieră au sărbătorit „Ziua pensionarilor” la pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia „Zilei pensionarilor” din cadrul Poliţiei de Frontieră, poliţiştii au participat la un concurs de pescuit sportiv pe lacul Brateş. Totodată, fostele cadre de la Frontieră au primit diplome de execelenţă.

Poliţiştii de frontieră au profitat de un moment de relaxare, cu ocazia „Zilei Pensionarilor” şi s-au întrecut la o partidă de pescuit, pe lacul Brateş. Activitatea a fost organizată de Asociaţia Sportivă Frontiera şi de I.P.A. Regiunea 2 Galaţi.

La sfârşitul concursului, cei mai buni pescari dintre ei au primit cupe, diplome, dar şi obiecte de pescuit oferite de către conducerea Inspectoratului Poliţiei de Frontieră.

Totodată, nu au fost uitaţi nici cei a căror zi era sărbătorită, fostele cadre de la Frontieră fiind şi ele invitate la Baza de Agrement din zona lacului Brateş.

„Conducerea IJPF Galaţi a oferit celor prezenţi momente de relaxare şi a profitat de acest prilej pentru a oferi diplome de excelenţă pensionarilor prezenţi la activitate. Totodată, s-a propus ca această „Zi a Pensionarilor” să fie  sărbătorită în fiecare an, reprezentând un moment în care fostele cadre să se întâlnească, să socializeze şi să depene amintiri”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite