Poliţiştii de frontieră au prins şase contrabandişti care încercau să introducă în ţară 1.200 de pachete cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţigările erau ascunse în bagaje sau în locuri special amenajate la maşini. Tutunul a fost confiscat, iar contrbandiştii au fost amendaţi.


Primele 200 de pachete de ţigări au fost descoperite în bagajele a trei moldovence, pasagere într-un microbuz ce făce curse regulate Chişinău – Constanţa. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată de poliţişti.

Cel de-al patrulea contrabandist a fost prins pe DN 26. Moldoveanul Victor D., de 25 de ani, care se afla la volanul unui Audi 100 avea ascunse în maşină 400 de pachete de ţigări. La controlul efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit ţigările în plafonieră, trapă, spătarul banchetei şoferului şi aripile laterale spate ale autoturismului. Tânărul s-a ales cu dosar penal plus ţigările şi maşina confiscate.

Cu 110 pachete de ţigări de contrabandă a fost prins şi grecul Nikolaos A., de 39 de ani. Acesta a recunoscut că are ţigări ascunse în bagaje. În aceeaşi situaţie a fost încă un moldovean de 47 de ani care a recunoscut că are ascunse 63 de pachete de ţigări, însă adevărul este că numărul lor se ridica la 500.

„Inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, au sancţionat contravenţional persoanele în cauză, iar poliţiştii de frontieră au anulat un permis de mic trafic”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite