Poliţiştii de frontieră au oferit cadouri copiilor de la şcoli şi grădiniţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mici au avut parte de o bucurie, în preajma sărbătorilor de iarnă, din partea poliţiştilor de frontieră gălăţeni, care au mers la câteva şcoli, grădiniţe şi centre pentru copii.

La sfârşitul săptămânii trecute şi la începutul acesteia, poliţiştii de frontieră gălăţeni au încercat să aducă în sufletele micuţilor o bucurie, oferindu-le cadouri, cu ocazia Sfintelor Sărbători de iarnă. Copiii de la centrul de minori „Irene şi Stuart” au primit dulciuri, sucuri şi fructe, de la poliţiştii de frontieră, sâmbătă, pe data de 12 decembrie.

„Am încercat astfel să aducem un zâmbet pe chipurile celor  30 de copii din acest centru, darurile fiind achiziţionate cu bani dintr-o colectă personală a poliţiştilor de frontieră. Copiii, vizibil încântaţi, nu au rămas mai prejos şi au oferit un frumos spectacol de colinde, poezii şi cântece”, a spus Marcel Antohe, purtător de cuvânt al I.J.P.F Galaţi.

Poliţiştii de la Punctul de Frontieră Folteşti au fost colindaţi, marţi, de către copiii de la Şcoala Generală din comuna Stoicani şi, la rândul lor, le-au oferit celor mici 45 de punguţe cu dulciuri.
Nici poliţiştii de la Oancea nu s-au lăsat mai prejos şi au vizitat grădiniţa din comuna Vădeni, unde micuţii au cântat colinde, au recitat poezii, fiind răsplăţi, de asemenea, cu dulciuri.

„În cadrul acestor acţiuni umanitare nu au fost uitaţi nici cei mai în vârstă, pensionarii din cadrul Asociaţiei Veteranilor de razboi primind din partea IJPF Galaţi câte 150 lei fiecare, sperând ca pentru moment, măcar am reuşit să aducem un pic de fericire în inimile lor. Toate aceste cadouri, care sperăm că i-au îndulcit pe cei mici, au fost achiziţionate din fondurile obţinute dintr-o colectă a personalului poliţiei de frontieră Galaţi”, a mai spus Marcel Antohe. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite