Poliţiştii de frontieră au descoperit o nouă metodă de contrabandă: tutun ascuns printre peşti congelaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate
Ţigările au fost confiscate

În ultimele trei zile, poliţiştii de frontieră au găsit aproximativ 300 de pachete cu ţigări de contrabandă ascunse în bagajele unor moldoveni, printre peşti congelaţi. Tutunul a fost confiscat.

Marcel I. şi Mariana N., în vârsă de 26 de ani, respectiv 33 de ani, ambele din Republica Moldova, au încercat să intre în ţară cu ţigări de contrabandă asupra lor.
Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit la control 180 de pachete cu ţigări, marca Plugaru, ascunse printre câteva pachete cu peşte congelat.

„Ţigările, în valoare de aproximativ 380 lei, au fost confiscate de către inspectorii vamali, iar persoanelor în cauză li s-au anulat permisele de mic trafic şi au fost sancţionate contravenţional cu amenda de 1.500 lei fiecare”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Cu numai două zile înainte, Nicolae A., în vârstă de 47 de ani, din Moldova, a încercat să intre în ţară cu 126 de pachete de ţigări ascunse tot printre pachete cu peşte congelat.

„Ţigările, marca Winston, în valoare de 550 lei au fost confiscate, iar persoana a fost sancţionată contravenţional cu amenda de 5.000 lei”, mai spune Marcel Antohe.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite