Poliţiştii de frontieră au confiscat aproximativ 2.000 de pachete de ţigări în doar două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 48 ore, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier au descoperit în autoturismele a trei cetăţeni moldoveni, ascunse în locuri special amenajate, 1.875 pachete cu ţigări, care erau destinate comercializării pe piaţa neagră.

Emil S., în vârstă de 18 ani, din Republica Moldova, a încercat să intre în ţară, miercuri, la volanul unui Audi, înmatriculat în Bulgaria, în care avea ascunse 535 pachete cu ţigări. Poliţiştii de frontieră au ţigările ascunse în avelope, la un control mai amănunţit al maşinii.

„Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 2.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către inspectorii vamali, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 5.000 lei”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Un alt moldovean, Aurel V., a fost prins cu ţigări de contrabandă, joi, când a vrut să intre în ţară, la volanul unui Volkswagen, înmatriculat în Moldova. Acesta avea ascunse în aripile sin spate şi din faţă ale maşinii, dar şi în lonjeroane, 320 de pachete cu ţigări, în valoare de 1.350 de lei.

„Ţigările, precum şi autoturismul în valoare de 16.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către inspectorii vamali, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 5.000 lei”, mai spune Marcel Antohe.

Tot ieri, a fost prins şi George Silviu P., în vârstă de 24 de ani, cetăţean român, care a încercat să intre în ţară cu 1.025 de pachete cu ţigări Plugaru, destinate comercializării. Acestea erau ascunse în anvelopele maşinii.

„Ţigările, în valoare de aproximativ 2.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către inspectorii vamali, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 5.000 lei”, adaugă Marcel Antohe.





Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite