Poliţiştii de frontieră gălăţeni au confiscat peste o sută de sticle de băutură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto IJPF
Foto IJPF

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier au descoperit în autoturismele a doi moldoveni 140 sticle cu alcool si 340 pachete de tigari în compartimente special construite.

Inspectorii vamali au luat măsura confiscării întregii cantităţi de alcool şi tigari, precum şi amendarea moldovenilor cu câte 5.000 lei.

„In data de 02.11.2010, ora 03.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-Rutier, s-a prezentat pentru a intra in tara, T. Valeriu, cetatean moldovean in varsta de 34 ani, care conducea un autoturism marca „VAZ" inmatriculat in Republica Moldova", a declarat Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al IJPF Galaţi.

La controlul de frontiera, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse in bancheta din spate a autoturismului, 340 pachete cu tigari diferite marci destinate comercializarii.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 1200 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii de catre inspectorii vamali, iar persoanei in cauza i-a fost anulat permisul de mic trafic si a fost sanctionata contraventional cu amenda de 5 000 lei.

Tot ieri , tot in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-Rutier, s-a prezentat pentru a intra in tara, A. Iurie, in varsta de 28 ani, cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, care conducea un automarfar marca „DAF" inmatriculat in Romania.

La controlul de frontiera, actionand in baza analizei de risc, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunsa in cabina automarfarului, in vederea sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea de 140 sticle cu alcool a 0,70 litri (98 litri) in valoare de 1 800 lei, cu timbru ucrainean.

Intreaga cantitate de alcool a fost ridicata in vederea confiscarii de catre inspectorii vamali, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda de 5.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite