Poliţiştii de frontieră au confiscat peste 1.500 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înn ultimele 48 de ore, poliţiştii de frontieră au solicitat efectuarea unor controale amănunţite de către inspectorii vamali asupra unor autoturisme care tranzitau Punctele de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier şi Oancea, în urma cărora au fost descoperite, ascunse în locaşe special amenajate, aproximativ 34 600 ţigarete- 1730 pachete cu ţigări.

Politistii de frontiera au luat masura anularii unui permis de mic trafic, a fost ridicata in vederea confiscarii intreaga cantitate de tigari si au fost indisponibilizate in vederea confiscarii doua autoturisme.

In data de 05.04.2011, ora 05.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-Rutier, s-au prezentat pentru a intra in tara un cetatean moldovean, M. Ion in varsta de 22 ani, care conducea un autoturism marca „Honda Accord" inmatriculat in Republica Moldova.
La controlul de frontiera, politisti de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, in urma caruia au fost descoperite ascunse intr-un locas special amenajat deasupra rezervorului autoturismului, 7 700 tigarete (385 pachete cu tigari) diferite marci, in valoare totala de 1600 lei.
Politistii de frontiera au luat masura anularii permisului de mic trafic persoanei in cauza, iar intreaga cantitate de tigari precum si autoturismul in valoare de 12 400 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

In data de 03.04.2011, ora 23.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru a intra in tara un cetatean bulgar, P. Ivan in varsta de 26 ani, care conducea un autoturism marca „Peugeot" inmatriculat in Bulgaria.
La controlul de frontiera, in baza analizei de risc, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului in urma caruia au fost descoperite, ascunse intr-un locas special amenajat in peretii portbagajului, in podeaua si in banchetele din spate ale autoturismului, 26 900 tigarete (1345 pachete cu tigari) cu timbru R. Moldova, in valoare totala de aproximativ 5 500 lei.
Tigarile si autoturismul in valoare de aproximativ 10 300 lei au fost ridicate in vederea confiscarii de catre Biroul Vamal Oancea, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10 000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite