Poliţiştii de frontieră au confiscat un BMW în valoare de peste 20.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina se află acum în parcarea IJPF Galaţi
Maşina se află acum în parcarea IJPF Galaţi

Ieri, politistii de frontiera galateni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-Rutier au descoperit un autoturism marca "BMW X5" ce figureaza ca fiind furat din Italia. In acest moment autoturismul in valoare de aproximativ 20.000 euro se afla indisponibilizat la sediul IJPF Galati in vederea continuarii cercetarilor.

In data de 21.12.2010 in jurul orelor 15.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-Rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera un cetatean roman, P. Dan in varsta de 28 ani, care conducea un autoturism marca „BMW X5" inmatriculat in Romania.

La controlul specific, in baza analizei de risc, politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului si au efectuat verificari suplimentare prin INTERPOL dar si prin Centrul de Contact de la Oradea, in urma carora s-a stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca fiind furat din Italia din anul 2010.

Barbatul a declarat ca dorea sa mearga in Republica Moldova si ca a achizitionat autoturismul de pe internet in schimbul sumei de 18 500 euro.
Autoturismul, in valoare de aproximativ 20 000, a fost indisponibilizat la sediul IJPF Galati pentru continuarea cercetarilor iar lui P. Dan i-a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, fapta prevazuta si pedepsita de legislatia in vigoare.

Politistii de frontiera galateni au descoperit de la inceputul anului, in Punctele de Trecere a Frontierei Oancea si Galati-Rutier sau in municipiul Galati, cel de-al 20-lea autovehicul care figureaza ca fiind furat din diferite tari. In aceasta luna este cel de-al doilea autoturism descoperit ca fiind furat, dupa ce la inceputul lunii a fost descoperit un autoturism „Mercedes S600" furat din Ungaria.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite