Galaţi: Vinovat în viziunea Poliţiei, scos nevinovat de asigurator!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii prestatori de servicii financiare recurg la tot felul de inginerii pentru a scăpa de cheltuieli. Cel mai recent caz – cel al lui Alexandru Păcuraru, decanului Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Dunărea de Jos – este pe cale să declanşeze un scandal pe marginea asigurărilor RCA.

Alexandru Păcuraru a fost implicat, la mijlocul lunii iulie, într-un eveniment rutier din care a ieşit... puţin boţit. Maşina acestuia a fost lovită, susţine decanul, de un şofer din Bârlad, pe nume Mihai Şaim. Deşi accidentul s-a petrecut chiar în faţa postului de Poliţie din comuna Cosmeşti, singurul care a venit să vadă ce s-a întâmplat a fost adjunctul şefului de post, Marin Manole, şi acesta în afara servicului pentru că era în concediu. “Am văzut ce s-a întâmplat şi i-am sfătuit să se înţeleagă. Nu au făcut-o, s-au întors la Cosmeşti unde s-a întocmit un proces verbal, pe baza declaraţiilor celor doi”, ne-a declarat telefonic Marin Manole.

Banca Carpatica… contra!

Procesul verbal a fost semnat de ambele părţi şi avea ca rezoluţie faptul că şoferul vasluian este vinovat, motiv pentru care a şi fost amendat. Cu poliţa RCA de la Mihai Şaim, Alexandru Păcuraru s-a prezentat la Banca Carpatica pentru a începe procedurile de reparare a maşinii. După câteva zile în care consultanţii de acolo nu au constatat nicio problemă la dosar, ieri decanul s-a trezut cu un refuz categoric din partea asiguratorului de a plăti daunele materiale. “Mi-au spus că titularul poliţei de asigurare a dat o declaraţie prin care spune că este nevinovat. Aşa ceva nu se poate, una spune la Poliţie, alta la asigurare!”, spune decanul Facultăţii de Sport.

Vinovatul… fără vină!

Mai mult, el a stat de vorbă cu vasluianul care i-a boţit maşina, acesta recunoscând că, la sugetia celor de la Carpatica, şi-ar fi schimbat declaraţia. Am încercat să luăm legătura şi cu Mihai Şaim. Ne-a răspuns la telefon tatăl acestuia. “Fiul meu n-a spus nicio secundă că este vinovat. Domnul decan încearcă să profite de calitatea dânsului şi vrea să ne scoată pe noi vinovaţi. Îl vom da în judecată şi vom merge până la Bucureşti cu procesul”, spune tatăl băiatului. Conducerea sucursalei din Galaţi a Băncii Carpatica a refuzat să comenteze subiectul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite