Galaţi: Trei tâlhari s-au predat la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Trei tâlhari s-au predat la Poliţie
Galaţi: Trei tâlhari s-au predat la Poliţie

Poliţiştii de la secţia 4 de Poliţie din Galaţi au anihilat o bandă de tineri extrem de periculoasă, care se specializase în comiterea de tâlhării. Majoritatea membrilor grupării au venit singuri la Poliţie după comiterea faptei.

În data de 28 septembrie, Marian O. (16 ani), George O. (23 de ani), George G. (17 ani) şi Alexandru Ionuţ L. (18 ani), au decis să jefuiască un bătrânel, care se îndrepta liniştit spre casă. Victima, Gheorghe Sava, a fost abordat de George O, care i-a cerut o ţigară, dar bărbatul şi-a dat seama ce vor să facă tinerii şi a luat-o la fugă.

În cele din urmă bietul om a căzut pradă tâlharilor, dar agresorii nu au găsit asupra lui decât un telefon mobil, pe care l-au furat. Unul dintre tineri, (George G.) a fost prins chiar la locul comiterii tâlhăriei după ce strigătele victimei au alertat poliţiştii.

Amuzant este că ceilalţi trei tâlhari s-au prezentat cuminţi la Poliţie, unde fuseseră citaţi. La cererea Parchetului, Judecătoria Galaţi a emis ieri mandate de arestare de 29 de zile pe numele infractorilor majori, respectiv 19 zile pentru cei minori.

În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, infractorii majori riscă să stea 20 de ani după gratii, în timp ce minorii vor executa jumătate din pedepsele primite.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite