Galaţi: Un urmărit general a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 220 de poliţişti au acţionat în ultmele două zile la nivelul municipiului Galaţi, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu misiunea de a asigura liniştea publică.

Poliţiştii au desfăşurat 48 acţiuni specifice punctuale şi au constatat opt infracţiuni. Au fost prinse nouă persoane suspecte de comiterea unor infracţiuni, două dintre acestea fiind reţinute sau arestate.

Totodată, poliţiştii l-au prins şi pe Maricel Adrian P., în vârstă de 23 de ani, din Tecuci, care era dat în urmărire generală încă din data de 15 iulie 2010. Acesta fusese condamnat la 13 ani şi patru luni de închisoare pentru viol. Tânărul se află acum în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

“În timpul acţiunilor desfăşurate poliţiştii au aplanat  50 de stări conflictuale, au condus la sediul poliţiei  71 de persoane pentru verificări şi au constatat peste  281 de abaterii de la normele contravenţionale, valoarea totală a sancţiunilor ridicându-se la suma de 70912 lei”
, spune Cristina Tatulici, purtatoare de cuvant IPJ Galati.

In ceea ce priveşte activităţile desfăşurate pe linie rutieră, au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale pentru conducerea unor autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice, 37 pentru depăşirea vitezei legale şi 28 pentru faptul că cei aflaţi la volan nu purtau centura de siguranţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite