Poliţia de Frontieră Galaţi bate tot ce prinde. La fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un joc fără istoric, echipa poliţiştilor a învins detaşat formaţia Gloria Iveşti, realizând scorul etapei 9-0 (3-0). Meciul a contat pentru Liga a patra judeţeană.

La sfârşitul săptămânii trecute stadionul "Siderurgistul" din Galati a fost gazda unei noi etape din sezonul 2010-2011 a Ligii a-IV-a de fotbal din judeţul Galaţi, in care s-au intalnit formatiile A.S."Frontiera-Politia Locala" Galati si "Gloria" Ivesti. La sfarsitul celor 90 de minute, dupa un joc in care formatia oaspete nu a reusit sa puna probleme, echipa politistilor a realizat scorul etapei, invingand cu 9-0(3-0), golurile fiind marcate de Dorojan Valentin (3), Stoica Robert (2), Marin Dan (2), Voicu Daniel si Podasca Aurelian (cate unul).

De remarcat este faptul ca A.S "Frontiera-Politia Locala" Galati se afla la cea de-a patra victorie consecutiva si are cel mai prolific atac, in cele 18 etape desfasurate pana acum reusind sa inscrie 53 de goluri.

Antrenorii echipei, Dorin Butunoiu - principal, Buciumeanu Doru si Iordache Cristian - secunzi, au folosit urmatorul lot de jucatori Crihana I.- Rosu A., Vicleanu D.(cpt), Vieru L., Necula M.- Antohe M., Voicu Daniel, Palade G., Voicu Dragos- Marin D., Stoica R., pe parcursul meciului intrand pe teren si Caruceru, Dorojan, Roman si Podasca.

Echipa A.S."Frontiera-Politia Locala" Galati, din care mai fac parte Cristian Iordache, Maricel Huzum, Cojocaru Ionut si Salichi Bogdan, ocupa locul trei in Liga a -IV-a Galati, acumuland pana in prezent 38 de puncte.

În următoarea etapă, sâmbătă 16.04.2011, "A.S Frontiera-Poliţia Locală" Galaţi va întâlni tot pe teren propriu formatia "Sporting" Liesti, incepand cu orele 15.30 pe stadionul "Siderurgistul" din Galati.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite