Poliţia Locală veghează panseluţele şi copacii din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În condiţiile în care în toate instituţiile publice cuvântul de ordine este restructurare, Poliţia Locală a înfiinţat un serviciu de protecţie a mediului. Foştii poliţişti comunitari au, mai nou,  şi atribuţii în materie de protecţie a mediului chiar dacă de acest domeniu se ocupă  Garda de Mediu.

Cu toate că la ordinea zilei sunt restricţiile bugetare şi disponibilizările de personal pentru reducerea cheltuielilor, banul public este risipit în scopuri de domeniul absurdului, culmea cu bază legală. Astfel, conform Legii poliţiei locale, foştii gardieni publici, vor veghea respectarea  legislaţiei de mediu, urmând să fie cu ochii pe spaţiile verzi, pe gestionarea deşeurilor şi să-i sancţioneze pe contraveninţi. Se pune firesc întrebarea: ce rost are înfiinţarea acestei structuri a cărei activitate urmează să coincidă cu cea a Gărzii de Mediu ?

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite