Galaţi: Încă se acordă consultaţii în fosta Policlinică Muncipală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Încă se acordă consultaţii în  fosta Policlinică  Muncipală
Galaţi: Încă se acordă consultaţii în fosta Policlinică Muncipală

Cabinetele medicale individuale continuă să funcţioneze în aceeaşi clădire ele nefiind transferate la Spitalul Judeţean  Dermatologie, ORL, radiologie, planificare familială şi stomatologie sunt specialităţile medicale pentru care puteţi continua să solicitaţi consultaţii  pe strada Eroilor, la numărul 34.

La finele lunii august, preluând o declaraţie a directorului Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP), dr. Costinela Georgescu,  presa locală anunţa mutarea cabinetelor din fostul Centru Medical, la Spitalului  Judeţean. Conform şefului DJSP: „De luni (24 august n.n.), activitatea cabinetelor de specialitate din clădirea pe care o cunoaştem drept «Policlinica de pe Primăverii» se va desfăşura în ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic de Urgenţă”. Ceea ce nu s-a precizat pentru completa şi corecta informare a populaţiei este faptul că nu toate cabinetele din fosta Policlinică Municipală au fost transferate, cele individuale continuând să funcţioneze în aceeaşi clădire.

Sunt cabinetele puţinilor medici specialişti din desfiinţatul Centru de Diagnostic şi Tratament,  care au avut curajul să le preia în comodat şi ulterior în concesiune şi să închele contracte individuale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Din momentul în care a fost anunţată desfiinţarea „Policlinicii de pe Primăverii”, a scăzut adresabilitatea la cabinetul de dermatovenerologie al dr. Lucia Belea, de otorinolaringologie al dr.Viorel Mitrea, de radiologie al dr. Liviu Tanislav, de planing familial al dr. Carmen Nicolae, precum şi la cabinetele stomatologice ale dr Chiric, Ioniţă, Ionescu, Nistor şi Boazu.

Prin urmare, este bine de ştiut că aceşti medici acordă în continuare asistenţă în cabinetele lor de pe strada „Eroilor” numărul 34 şi că se pot face programări pentru consultaţii, investigaţii şi tratamente la numerele de telefon: 0236499093, 0236325052, 0236320978.

Locuitorii din zona Pieţei şi cei din Valea Oraşului se bucură de faptul că măcar aceste câteva cabinete din componenţa defunctei policlinici le stau incă la dispoziţie oferindu-le servicii medicale „gratuite” pe baza asigurărilor sociale de sănătate.

În holul clădirii aflate în curs de consolidare şi renovare, am întâlnit-o pe Aspazia Palade, pensionară. Făcuse, după cum ne-a spus, „o rază” şi era mulţumită că n-a trebuit să meargă până la Spitalul Judeţean: „Pe vremuri, aici a fost policlinică mare, cu de toate, dar bine că măcar au mai rămas câţiva doctori. Poate n-or pleca şi aştia ca să avem şi noi la cine să ne căutăm de sănătate !” 
 


 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite