Poftiţi în fiecare joi la cenaclul "Avangarda Literară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cenaclul literar "Cercul" din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi a lansat primul număr al revistei de critică şi creaţie de proză sau versuri " Avangarda Literară ".

Florin Chiriac, coordonatorul acestui proiect, a luat sub aripa lui zeci de tineri dornici de afirmare şi iubitori a scrierii moderne, în special.

" Lexicul limbii române este fabulos, este incomensurabil pentru cât putem noi să cuprindem cu creierul, în decursul unei vieţi . Vă daţi seama câtă unealtă aveţi pentru a compune aceste poezii şi a dezvolta aici mai departe, practic, creaţia voastră literară. Încercaţi să iubiţi limba română", a spus Florin, cu adresare directă către cei care îşi găsesc numele în publicaţia literară.

Revista "Avangarda literară" are 40 de pagini iar în filele ei curpinde numeroase creaţii de proză ale lui Mircea Anghel cu - "Dumnezeu m-a dat în judecată ", Cristinei Beatrice Condrea - "Trăim în secolul vitezei şi asta ne afectează raţiunea şi spiritul", Irinei Purluca - "Ai noştri tineri ", Mariei Popa - "Fragment de carte ", ş a m d.



Toţi cei interesaţi să participe la dezbaterile literare din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor de la Galaţi sunt aşteptaţi în fiecare zi de joi, la ora 18.00

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite