Ploile de azi noapte au surpat parcările şi maşinile au rămas blocate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Precipitaţiile din ultimele 24 de ore au contribuit la alunecările de teren din oraş, iar cele mai afectate zone sunt cele unde deja se efectuează lucrări ISPA ( la reţelele de apă şi canalizare).

CITIŢI ŞI:

VIDEO - O femeie de 50 de ani a murit de ziua ei, lovită de fulger (FOTO)

Luceafărul din Sibiu înecat de şuvoaiele de apă

DN1, în judeţul Sibiu, blocat timp de o oră de două microbuze

Potopul care s-a abătut asupra oraşului a lăsat urme adânci în urma sa. Cartiere inundate, copaci căzuţi, străzi şi parcări surpate şi oameni disperaţi. Printre locurile în care ploaia a făcut ravagii se numără şi strada Frunzei, unde o parcare s-a surpat şi opt maşini au rămas blocate. Proprietarii, care s-au văzut nevoiţi să-şi dezgroape maşinile, dau vina pe firma care lucrează pe strada Frunzei, Vega 93, în cadrul programului ISPA şi spun că de când au început lucrările au parte numai de probleme.

„În urma lucrărilor s-a surpat parcarea. Dimineaţă, la ora 6.00 erau opt maşini aici. Au rămas toate blocate. Băieţii de la Vega 93 le-au scos din groapă. Ei sunt vinovaţi pentru surparea parcării. Asta e. Acum ce să facem?”, a spus Vasile Chiriţă, unul dintre proprietari.

Primăria Galaţi susţine că firma care a efectuat lucrările va suporta daunele.
 
„Firma care a lucrat în zonă va fi obligată să refacă lucrările şi să plătească pagubele. Altfel nu va primi banii pe contract. Noi nu putem face nimic. Doar la finalizarea proiectului ISPA Primăria devine beneficiarul. Până atunci suntem a cincea roată de la căruţă”, a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Surparea nu este singulară. În urma precipitaţiilor, dar şi a lucrărilor de mântuială, la mai multe dintre lucrările ISPA au apărut astfel de probleme.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite