Galati: Ploaie de vedete la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Ploaie de vedete la Galaţi
Galati: Ploaie de vedete la Galaţi

Actorii din telenovelele româneşti şi celebrităţi din lumea sportului au inaugurat o sală de fitness din oraşul nostru Lucian şi Augustin Viziru, Daniela Crudu, Cătălin Smărăndescu şi Florin Uceanu şi-au petrecut seara de sâmbătă pe malul Dunării unde au participat la o petrecere restrânsă organizată de managerul agenţiei de modele "Jolie Silhouette”, Daniela Cernat.

Preţ de câteva ore, vedetele venite din Capitală au uitat de formalisme şi s-au distrat pe cinste în compania prietenilor. Seara a fost deschisă de Lucian Viziru, care a jucat rolul de gazdă.

Actorul de telenovele, puţin emoţionat, a fost pus pe şotii astfel încât a făcut din simpla prezentare a evenimentului un moment comic reuşind să destindă atmosfera altminteri uşor încordată din cauza întârzierii lui Leronard Doroftei. De exemplu, potrivit uneia dintre replicile actorului-prezentator. “Este bine să faci sport. Din câte am înţeles, ajută şi în viaţa sexuală”.

În scurt timp, pe scenă a urcat şi bodyguardul lui Becali, care, spre încântarea publicului feminine, a anunţat că va fi prezent la Galaţi, cel puţin o dată pe lună.  “Voi preda autoapărare şi taibu” afirmă Cătălin Smărăndescu, multiplu campion la lupte libere.

Invitaţii au aflat şi câteva din secretele fitness-ului de la Florin Uceanu, un nume cu rezonanţă în lumea culturismului. Mărturisind că are aproape 50 de ani, dezvăluire şocantă pentru majoritatea bărbaţilor din sală,  i-a convins pe gălăţeni să meargă la sală şi să “tragă de fiare”.

Atracţia serii a fost, însă, Daniela Crudu. Deşi la începutul petrecerii, vedeta TV a stat cuminte în compania fraţilor Viziru, când a venit momentul demo-ului în sala de dans, tânăra şi-a demonstrat talentele artistice.  Chiar dacă nu era pregătită, vedeta TV a exersat câţiva paşi din valsul miresei.

Evenimentul monden a fost o reuşită care a marcat cum nu se poate mai bine inaugurarea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite