Galaţi: Pictorul David Sava îşi lansează o colecţie de îmbrăcăminte într-un mod inedit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pictorul gălăţean îşi va lansa astăzi o colecţie de modă într-un spaţiu decorat cu propriile tablouri. Evenimentul are loc chiar de ziua artistului, care şi-a propus astfel să facă un cadou gălăţenilor

Muzeul de Arte viziuale din Galaţi va fi în, această seară, gazda unui eveniment inedit. Artistul gălăţean David Sava îşi va vernisa o expoziţie personală de pictură simultan cu o colecţie de modă. 

“Cu această ocazie,  publicul va avea ocazia să vadă şi cealaltă latură a artistului, cea de designer de modă, David Sava prezentându-şi colecţia intitulată «Contrast»”, ne-a informat Ada Biriş,  şefa Departamentului relaţii Publice din cadrul Muzeului de Arte. În ultimii ani, artistul gălăţean a reuşit să propulseze  Davi’s Design, firma pe care o conduce, astfel încât, la nivel naţional, a ajuns pe primele locuri în domeniul creaţiei vestimentare.

Palmares impresionant

Printre premiile obţinute, aminitim Premiul Municipiului Galaţi - 1997, 2002, 2003, Ordinul şi Medalia “Meritul cultural”, conferite prin Decret Prezidenţial în 2004. În 2006, David Sava a obţinut “Marele Premiu” şi „Diploma de Excelenţă” pentru cel mai bun brand din România în industria confecţiilor.

Data la care vor avea loc cele două evenimente, nu a fost aleasă întâmplător. Astăzi, artistul David Sava îşi sărbătoreşte ziua de naştere şi a ales să facă el, gălăţenilor, un cadou: o seară frumoasă, în care se vor împleti pictura, moda şi muzica.


 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite