Galaţi: Petrecerile copiilor, sub semnul crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Petrecerile copiilor, sub semnul crizei
Galaţi: Petrecerile copiilor, sub semnul crizei

Nici afacerile cu clowni de închiriat pentru aniversările micuţilor nu mai merg Din ce în ce mai puţini părinţi îşi mai pot permite luxul de a le organiza copiilor o petrecere ca în poveşti. Tarifele practicate de firmele care găzduiesc astfel de evenimente  nu sunt la îndemâna oricui. 

“Cererile s-au redus simţitor. Anul trecut aveam şi câte 20 de petreceri pe lună, acum abia dacă ni se mai solicită cel mult cinci”, susţine Cosmin Muşat, reprezentantul firmei “Lumea lui Ţopăilă”.

O petrecere pentru copii poate costa între 400 lei şi 1000 lei. Micuţii au parte de mâncare, sucuri, baloane modelate (inimioare, mii de animăluţe, flori colorate, săbii, scuturi, pistoale ) şi baloane de săpun. Desigur, nu lipsesc jocurile şi ţopăiala pe saltele gonflabile.

image


Multe firme recurg la artificii



Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, firmele organizatoare de evenimente pentru copii sunt nevoite să apeleze la diverse strategii de marketing. De pildă, pe lângă asigurarea atmosferei de sărbătoare şi a bunei  dispoziţii, organizatorii au inclus în preţ clowni, pictură pe faţă, sclipici, confetti, artificii şi costume de carnaval.

image



“Încercăm să oferim o gamă de servicii cât mai variată. Cererile au scăzut mult faţă de anul trecut şi trebuie să găsim alte soluţii. Organizăm chiar şi petreceri cu Alba ca Zăpada, prinţese, zmei, feţi frumoşi”,
ne-a spus Cosmin Muşat, reprezentantul firmei “Lumea lui Ţopăilă”.

Şi patron şi clown


“Eu sunt organizatorul şi când e nevoie mă costumez şi în clown. Am apelat la această soluţie pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Tariful este de 150 lei pe oră. Însă în ultima perioadă cererile au mai scăzut”
, ne-a spus reprezentatul firmei Cartun. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite