Petre Grigoraş: "Eu am trecut la pierderi meciul cu Oţelul încă de la prima etapă a acestui an"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, luni, că nu este surprins că Tribunalul de Aribtraj Sportiv nu a anunţat încă o decizie în privinţa meciului cu Oţelul Galaţi, din etapa a XIX-a, şi a precizat că el a trecut această partidă la pierderi încă de la început.

"Nu mă surprinde faptul că nu s-a dat o decizie astăzi la TAS. Eu am trecut la pierderi meciul cu Oţelul încă de la prima etapă a acestui an când nu s-a jucat, aşa că nici nu-mi fac prea multe iluzii că meciul se va juca. Nu sunt în cunoştinţă de cauză de ce nu s-a dat decizia, nu e problema mea, este a altora. Cert e că mi-aş fi dorit să se joace pe teren această partidă, dar din punctul meu de vedere e prea târziu să se mai joace acest meci. Nu cred că este posibil ca după finalul campionatului să se mai dispute meciul. 99,99 la sută eu cred că nu se va disputa", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş a precizat că formaţia Pandurii poate nu s-ar fi salvat de la retrogradare dacă s-ar fi gândit doar la rejucarea meciului cu Oţelul.

"Dacă ne gândeam noi doar la rejucarea meciului cu Oţelul, poate acum aveam 20 de puncte şi eram retrogradaţi. Aşa că mai bine am exclus această variantă de tot şi am acceptat acea înfrângere la masa verde şi ne-am continuat parcursul în campionat. Şi aşa am reuşit să ne salvăm deşi foarte puţini ne dădeau şanse după zece etape când aveam şase puncte echipa şi prea puţini mai credeau că ne vom salva. Mă bucur că, fotbalistic vorbind, am reuşit să ne salvăm cu două etape înainte de a se termina campionatul să ne salvăm, ţinând cont şi de faptul că nu am jucat la Târgu Jiu ci am jucat tot returul la Severin. Ultimul joc, care a fost destul de slab, nu vreau să strice imaginea echipei din acest retur", a adăugat tehnicianul.

Echipa Oţelul Galaţi a câştigat primul titlu de campioană a României din istoria sa, după ce a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Timişoara, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I. Însă, deşi matematic este campioană, Oţelul trebuie să aştepte şi decizia TAS privind meciul din etapa a XIX-a a Ligii I cu Pandurii, câştigat cu scorul de 3-0 la "masa verde".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite