Peste 400 de copii asistaţi de Fundaţia “Inimă de Copil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia are o contribuţie remarcabilă la reintegrarea socială a peste 90 de copii şi tineri cu dizabilităţi sau cu HIV/SIDA prin programe educaţionale, terapie prin artă şi reabilitare în centrul de zi educaţional din Cudalbi şi serviciile din Galaţi.

În prezent, Fundaţia "Inimă de Copil" oferă asistenţă directă pentru 400 de copii din familii sărace şi în situaţie de risc prin oferirea de sprijin material direct, informare şi consiliere atât pentru copil, cât şi pentru familie.

Cel mai important ajutor vine însă pentru cei peste 90 de copii cu dizabilităţi sau cu HIV/SIDA prin programe educaţionale, terapie prin artă şi reabilitare în centrul de zi educaţional din Cudalbi şi serviciile din Galaţi.

Organizaţia va întâmpina dificultăţi financiare din 2012, în condiţiile în care nu nu mai poate aplica pentru proiecte cu fonduri europene.

"Puteam accesa fonduri europene până la aderarea României la Uniunea Europeană, dar acest lucru s-a întâmplat. Ne vom baza doar pe donaţii şi sprijinul din partea autorităţilor", ne-a declarat Mădălina Lescai, reprezentantul Fundaţiei "Inimă de Copil".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite