Peste 11.000 pachete de ţigări de contrabandă au fost confiscate de vameşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă mobilă din cadrul Direcţiei Regionale Pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi a reţinut în vederea confiscării 11.250 pachete ţigări, în valoare de 14.750 de euro.Captura s-a produs pe raza judeţului Vrancea, în zona drumul european E 85.

Astfel, în localitatea Dumbrăveni, a fost oprit pentru control specific o autoutilitara marca Mercedes Benz Vito, cu numarul de inmatriculare HR 98 SZK, condusa de cetăţeanul român Gabriel D, care se deplasa dinspre Suceava spre Bucuresti.

Inspectorii vamali au descoperit la bordul acesteia o cantitate totală de 11.250 pachete ţigarete de diferite mărci, timbrate în Republica Moldova, pentru care nu au putut fi prezentate acte de provenienţă sau documente de însoţire.

Întreaga cantitate de tigarete avand o valoare de piata de 14.750 de euro a fost reţinută în vederea confiscării de către reprezentanţii autorităţii vamale, care au aplicat şi o amendă contravenţională în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor legislatiei vamale în vigoare.

Cercetările continuă, pentru a se stabili prin ce punct vamal a pătruns în ţară marfa de contrabandă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite