Pensionarii au protestat în stradă: "Să vedem cum s-ar descurca graşii ăia din Parlament cu 400 de lei pe lună" (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câteva sute de pensionari din Galaţi au ieşit astăzi dimineaţă în stradă
Câteva sute de pensionari din Galaţi au ieşit astăzi dimineaţă în stradă

Câteva sute de pensionari din Galaţi au ieşit astăzi dimineaţă în stradă nemulţumiţi de pensiile mici şi lipsa unei protecţii sociale. Ei au mărşăluit prin oraş şi au scandat împotriva Guvernului.

Oamenii, "înarmaţi" cu pancarde, dar şi cu bâte, au cerut guvernanţilor să trăiască cel puţin o lună de zile cu pensiile lor de mizerie. "Să vedem cum s-ar descurca graşii ăia din Parlament cu 400 de lei pe lună", au strigat protestatarii.

CITEŞTE ŞI

Înfometaţi din cauza popririlor pe pensii

Pensii exorbitante care sfidează bunul simţ

„Decreţeii“ salvează sistemul de pensii

image

"Lăsaţi-ne să murim singuri! Nu ne mai omorâţi voi cu reformele voatre idioate", se mai putea citi pe cartoanele purtate de protestatari.

Bătrânii au strigat lozinci împotriva Guvernului şi au plecat în marş din cartierul Ţiglina I până la Prefectura Galaţi, unde au continuat să protesteze.

image

Cei mai mulţi dintre participanţii la marş ne-au mărturisit că au ajuns la capătul răbdării şi că în condiţiile în care pensiile sunt mici iar alimentele şi medicamentele se scumpesc ameţitor, ei sunt condamnaţi la moarte.

image

Interesant este că populaţia tânără din oraş şi-a manifestat simpatia faţă de mitingul pensionarilor, semn că, fără îndoială, soarta vârstnicilor a devenit dramatică.

image

Acţiunea a fost organizată de Alianţa Europensionarilor din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite