Galati: Pensionar bătut în timp ce aştepta să-şi plătească factura la curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Pensionar bătut în timp ce aştepta să-şi plătească factura la curent
Galati: Pensionar bătut în timp ce aştepta să-şi plătească factura la curent

Un gălăţean de 59 de ani a ajuns în spital după ce a fost agresat de un tânăr, la casieria „Electrica” din cartierul Dunărea. Victima susţine că totul a pornit de la faptul că i-a atras atenţia agresorului să stea la rând.

Constantin Sârghe este un pensionar în vârstă de 59 de ani, care zilele trecute a vrut să-şi plătească factura la energie electrică, la casieria din Micro 19. Bărbatul susţine că în timp ce stătea la rând, un tânăr ar fi venit şi s-ar fi aşezat în faţă.

„I-am zis să nu se bag, să stea la coadă. El a spus că avea rând în faţă şi ne-am luat la ceartă. El m-a lovit întai la picioare, m-a pus jos şi apoi mi-a mai dat un pumn în cap de mi-a spart arcada. Nimeni nu s-a băgat, nici măcar gardianul de la casierie. Cel care m-a lovit era un bărbat atletic, cred ca făcuse ceva sport” susţine Constantin Arghire.

Pensionarul a venit pe picioarele lui la spital, unde medicii au fost nevoiţi să-i pună mai multe copci pentru a-i închide rana de la cap. Întrucât acuză tulburări de vedere, omul va mai fi ţinut câteva zile sub supraveghere în secţia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă, pentru ca specialiştii să stabilească dacă nu a  suferit leziuni interne la nivel cerebral.

Poliţiştii Secţiei 3 l-au audiat deja pe pensionarul care este decis să-l dea în judecată pe agresor. Anchetatorii aşteaptă acum certificatul medico-legal şi efectuează cercetări pentru identificarea autorului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite