Galaţi: Pensionar lăsat prizonier într-un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Pensionar lăsat prizonier într-un apartament
Galaţi: Pensionar lăsat prizonier într-un apartament

Un vârstnic din Galaţi a sunat la poliţie şi a spus că este sechestrat în casa unei cunoştinţe, de două zile. Bărbatul în vârstă de 62 de ani a apelat numărul 112, pentru a reclama faptul că este ţinut prizonier în locuinţa unui cunoscut, şi că are nevoie de intervenţia ambulanţei deoarece este bolnav.

Intervenţie ca în filme a pompierilor din Galaţi. Aceştia au acţionat pentru a elibera un vârstnic, Petru Constantinescu, aflat într-un apartament, la etajul trei, în Micro 21, care, după spusele lui, ar fi fost ţinut acolo împotriva voinţei sale. Tot el a mai declarat că este diabetic şi că are nevoie urgentă de îngrijiri medicale.

„Am acţionat cu o autospecială pentru coborârea persoanei de la etajul trei al blocului. El spune că a fost sechestrat de către proprietarul aparatamentului. A fost coborât în siguranţă. Se pare că este diabetic”,
a declarat Loc. Col. Liviu Vârlan, ISU Galaţi. 

Povestea lui n-a fost confirmată de vecini. Potrivit acestora, presupusa victimă nu era sechestrată, ci mai degrabă afectată de cantitate de băuturi alcoolice ingerate. Nici despre vecinul lor,proprietarul apartamentului, locatarii nu au o părere tocmai bună.

Aceştia sunt de foarte multe ori deranjaţi de muzica şi ţipetele venite din apartamentul respectiv, unde au obiceiul să-şi facă veacul tot felul de persoane dubioase aduse în casă de acesta. „Nu a fost sechestrat. Diaconu Aurel, proprietarul apartamentului, l-a luat, de milă, în casă şi acum ăsta spune că l-a sechestrat de două zile. Foarte des este scandal la el în casă. Am făcut foarte multe reclamaţii la secţia 3 Poliţie.

Poliţiştii îi cunosc. Femeia a plecat tot din cauza lui. Noi ne-am săturat de el. La etajul doi stau nişte bătrâni şi îi deranjează mereu. Este un om care nu merită să trăiască în societate. Alţii vor o casă şi nu au, iar el are o căsuţă şi îşi bate joc de ea”
, a declarat Viorica Kiss, locatară a blocului.

După ce a fost adus în siguranţă „la sol”, medicii l-au dus la spital. „Ambulanţa a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe un barbat, care susţine că a fost sechestrat într-un apartament. La prima vedere se pare că acesta era sub influenţa alcoolui şi că estediabetic”, a declarat Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite