Pedeapsă/Puşcărie pentru escrocherii cu locuinţe ANL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Şase gălăţeni au fost păcăliţi să dea bani pentru a obţine locuinţe ANL, Foto: Adevărul
Şase gălăţeni au fost păcăliţi să dea bani pentru a obţine locuinţe ANL, Foto: Adevărul

Gălăţeanul Victor Roşu a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru trafic de influenţă în formă continuată.

Acesta îşi făcuse un obicei din a promite locuinţe ANL pretinzând că are influenţă pe lângă o funcţionară de la Primăria Galaţi, dar după ce le lua banii credulilor care se lăsau convinşi, îi lăsa cu ochii în soare.

Roşu a cerut de la păgubiţi 12.000 de euro, din care a primit  în total  7.447 de euro. A fost prins în flagrant în timp ce primea 3.000 de euro de la un poliţist sub acoperire şi 500 de euro de la una dintre victime.

“Cumpărătorii de influenţă îşi pot recupera banii pe care i-au dat la finalul procesului, după ce instanţa de judecată se va pronunţa în dosar”, ne-a declarat Gheorghe Ivan, procurorul şef al DNA Galaţi.

Victor Roşu este autorul unei alte escrocherii pentru care este judecat în prezent. Bărbatul a promis unui om de afaceri că va interveni pe lângă conducerea SAPARD Bucureşti pentru a-l ajuta să obţină fonduri comunitare în vederea construirii unui complex de agreement în comuna Zărneşti, judeţul Buzău.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite