Galaţi: Jaful armat de la BRD: Paznicul a fost ameninţat că va fi împuşcat în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Jaful armat de la BRD: Paznicul a fost ameninţat că va fi împuşcat în cap
Galaţi: Jaful armat de la BRD: Paznicul a fost ameninţat că va fi împuşcat în cap

Hoţii ar putea fi basarabeni Citiţi şi Jaf armat la filiala BRD din Galaţi (GALERIE FOTO) UPDATE JAFUL DE LA BANCĂ: Hoţii au fugit cu o maşină înmatriculată în străinătate

Poliţiştii şi jandarmii din tot oraşul sunt în continuare pe urmele celor doi indivizi care l-au ameninţat cu arma pe paznicul sucursalei BRD şi au furat circa 100.000 lei.


Aseară târziu, anchetatorii au reuşit să decripteze filmarea de pe camerele de înregistrare şi caută acum doi indivizi care au semnalamentele furnizate de angajaţii filialei BRD de pe strada Potrului.

Cele două funcţionare şi agentul de pază care au trecut ieri prin momente de coşmar în momentul în care doi „mascaţi” i-au ameninţat cu arma pentru a le lua banii le-au spus investigatorilor că atacul a fost comis de doi bărbaţi, unul de circa 1,90 metri şi altul de 1,60 – 1,65 metri înălţime, îmbrăcaţi cu geci negre şi cu cagule pe cap. Se pare că cel mai mic purta o pereche de pantaloni maro, gen sport, cu buzunare laterale.

Din primele informaţii, cei doi au dat buzna în unitatea bancară de pe strada Portului în jurul orei 13.30. Cel mai înalt l-ar fi ameninţat pe agentul de pază cu un pistol, spunându-i că îl va împuşca în cap dacă nu îi lasă să intre.

Celălalt s-ar fi repezit spre una dintre funcţionare care aşeza banii în seif. Angajata, ameninţată cu arma, a pus toţi banii din casă în sacoşa hoţului.

„S-a acţionat conform procedurilor, echipa de protecţie a venit în timp util, nu au fost victime în rândul salariaţilor. Principiul nostru este securitatea oamenilor mai presus de orice. Fiind o agenţie, sumele de bani erau destul de mici” ne-a declarat directorul executiv al sucursalei BRD Galaţi, Cristian Dobre.


După jaf, cei doi au fugit printre blocuri. Pentru a-i împiedica să iasă din oraş, poliţiştii au blocat toate ieşirile şi intrarile în municipiu şi au verificat cu predilecţie maşinile înmatriculate în străinătate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite