Paula Seling concertează azi în Music Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum au promis, cei de la Music Arena vor să aducă în Galaţi cât mai mulţi interpreţi tari ai momentului. Pentru această săptămână au pregătit un super-concert cu Paula Seling şi al ei Band care va avea loc vineri, de la ora 20.00.

Paula Seling este o artistă cunoscută atât pe plan naţional cât şi internaţional, cu o discografie care cuprinde nu mai puţin de 13 albume şi o carieră muzicală solidă, construită în peste 10 ani.

Anul trecut, Paula Seling şi Ovi au câştigat selecţia naţională a concursului Eurovision cu piesa "Playing with fire" şi au reprezentat România la Oslo, de unde s-au întors practic cu o medalie de bronz.
Tot în 2010, albumul „Culeg vise" al artistei a primit premiul Radio România pentru cel mai bun album la Premiile Radio România.

În 2011, artista revine pe piaţa muzicală cu un nou single - "I feel free", dar şi cu o nouă postură - aceea de membru în juriul show-ului de televiziune "X-Factor".
Pretul unui bilet pentru spectacolul de mâine seară este de 20 de lei, iar pentru cei care doresc să rezerve mese, organizatorii au pregătit oferte speciale pentru consumaţie.

Music Arena are peste 350 de locuri şi un sistem audio extrem de performant de 32.000 W, poate cel mai puternic care există în prezent în oraş.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite