Patru moldoveni au fost prinşi de poliţişti după ce au trecut graniţa ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politiştii de frontieră gălăţeni din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Galaţi şi Folteşti au prins în ultima săptămână patru bărbaţi care au traversat râul Prut cu ajutorul unor bărci pneumatice dorind să ajungă în Italia.

Primii doi tineri moldoveni, A drian I., şi Ion M., de 22 şi respectiv 23 de ani, au fost prinşi pe data de 22 martie la scurt timp după ce au trecut Prutul ilegal. Aceştia au fost observaţi cu ajutorul autospecialei cu termoviziune în dreptul localităţii Frumuşiţa.

„Din declaraţiile acestora, tinerii au traversat râul Prut cu ajutorul unei camere de tractor, dorind să ajungă în Italia pentru a-şi găsi locuri de muncă”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Ceilalţi doi moldoveni, Feodor C., şi Gheorghe V., de 26 şi respectiv 28 de ani, au fost prinşi duminică dimineaţă în jurul orei 06.30 în dreptul localităţii Vânători. Aceştia au traversat Prutul pe o saltea pneumatică şi aveau ca destinaţie Italia.

„Ofiţerii din cadrul IJPF Galaţi au întocmit celor patru persoane dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat”, spune Marcel Antohe.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite