Patru străzi importante din Galaţi vor fi modernizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile Oţelarilor, Stadionului, Frunzei şi Gheorghe Asachi vor fi modernizate în următorii doi ani de zile. Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Galaţi, în calitate de Beneficiar şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de Autoritate de Management, au semnat la data de 29 iunie 2011 contractul de finanţare al proiectului de modernizare.

Conferinţa de lansare a proiectului are loc astăzi la Sala de Conferinţe a Parcului pentru Tehnologia Informaţiei.

„Obiectivele specifice ale acestui proiect sunt: reabilitarea şi modernizarea carosabilului, refacerea platformei de circulaţie a tramvaielor ca infrastructură şi suprastructură, reabilitarea şi modernizarea trotuarelor şi a spaţiilor verzi, reabilitarea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, reabilitarea şi modernizare reţelelor de alimentare cu energie electrică a liniilor de tramvai, refacerea parţială a reţelelor telefonice afectate şi realizarea reţelei de iluminat public stradal", spune Nicoleta Manole, purtător de cuvânt al Primăriei Galaţi.
Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite