Pârvulescu::"S-ar putea ca partida cu Oţelul Galaţi să se joace"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş şi Eugen Pîrvulescu
Petre Grigoraş şi Eugen Pîrvulescu

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat, miercuri, că datoria către Dinamo va fi achitată fără ca jucătorul Vlad Chiricheş să fie transferat la gruparea bucureşteană.

Pârvulescu a menţionat că sunt şanse mici ca meciul Pandurii - Oţelul să fie reprogramat. "S-ar putea ca partida cu Oţelul Galaţi să se joace, dar sunt şanse foarte mici. Noi am înaintat la TAS şi s-ar putea ca TAS să reprogrameze meciul cu Oţelul, dar sunt şanse foarte mici. Procesele vor dura foarte mult. Ceea ce contează acum este că putem juca meciurile din campionat", a concluzionat Eugen Pârvulescu.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Gălăţenii vor câştiga acest meci la masa verde.

În cazul în care nu s-ar fi stins litigiul în această săptămână, Pandurii nu ar fi fost programată nici la partida cu Dinamo, care trebuie să se dispute, vineri, de la ora 20.30, la Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I. După două neprogramări, gorjenii ar fi fost retrogradaţi din primul eşalon.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite