Galaţi: „Păpuşarii” nu se tem de gripă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: „Păpuşarii” nu se tem de gripă nouă
Galaţi: „Păpuşarii” nu se tem de gripă nouă

Creşterea alarmantă a cazurilor de gripă nouă nu i-a prea speriat pe copiii din Galaţi şi nici pe părinţii acestora. Mulţi s-au îngrămădit ieri dimineaţă să-i vadă pe actorii Teatrului

Creşterea alarmantă a cazurilor de gripă nouă nu i-a prea speriat pe copiii din Galaţi şi nici pe părinţii acestora. Mulţi s-au îngrămădit ieri dimineaţă să-i vadă pe actorii Teatrului Gulliver în a 251-a reprezentaţie a poveştii “Sânziana şi Pepelea”.

Probleme s-ar putea să apară de acum încolo. Inspectoratul Şcolar Galaţi a expediat astăzi o adresă către grădiniţe, prin care le-a interzis să-şi trimită copiii la spectacolele de marţi, miercuri, joi şi vineri.

Pe de altă parte, conducerea Teatrului Gulliver spune că nu a primit încă de la Direcţia de Sănătate Publică recomandarea de a-şi suspenda spectacolele. De altfel, niciun teatru din Galaţi nu şi-a suspendat activitatea din cauza gripei porcine.

Păpuşarii s-au încăpăţânat duminică să joace “Sânziana şi Pepelea” şi spun că vor juca şi în această săptămână pentru publicul larg, dacă între timp nu apare nicio interdicţie din partea Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite