Panourile publicitare ilegale vor fi desfiinţate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vor dispărea 58 de panouri
Vor dispărea 58 de panouri

Municipalitatea s-a hotărât să ia măsuri drastice împotriva tuturor celor care au construit ilegal. Demolările încep cu panourile publicitare amenajate pe spaţiul verde.


După ce, ani la rând, s-a construit haotic, în multe situaţii chiar şi pe spaţiul verde, autorităţile locale s-au decis în al 13-lea ceas să ia măsuri. Astfel, din această primăvăra, Primăria a pornit o ofensivă împotriva construcţiilor  amplasate ilegal pe domeniul public.
 
„Este un prim pas în rezolvarea problemelor urbanistice pe care le avem. Cred că trebuie să dăm dovadă de mai multă hotărâre”, a declarat Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul Galaţiului.

Vor dispărea 58 de panouri

Primele care vor fi puse la pâmânt sunt panourile publicitare  de pe arterele principale ale oraşului. Reprezentanţii Direcţiei Urbanism au identificat 58 de panouri publicitare instalate fără autorizaţii sau pentru care nu s-a plătit chiria.

„Primele trei panouri, ridicate în apropierea Palatului de Justiţie, aparţin companiei SC NEW AGE, care a avut, până în prezent, dispoziţie de demolare pentru şapte panouri, patru fiind deja desfiinţate de anul trecut. Societatea nu a plătit chiria de aproape doi ani, acumulând datorii în valoare de 30.000 de lei
”, a adăugat Ciumacenco.

În vederea reabilitării aspectului urbanistic , Primăria va dărâma şi toate garajele şi chioşchiurile amplasate ilegal şi, implicit, fără autorizaţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite