PROMOŢII /S-a dat startul în sezonul reducerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multe magazine din oraş au afişat deja reduceri chiar şi de 70% pentru articolele vestimentare şi încălţămintea de sezon. Startul perioadei de soldări s-a dat pe 15 ianuarie şi se va încheia pe 15 aprilie.

Împătimiţii de cumpărături vor lua cu asalt magazinele în căutare de chilipiruri. De pasiunea buzoienilor pentru shopping vor profita şi magazinele.

„Scăderile de preţuri sunt cuprinse între 50 şi 70%, reducere ce va aplicată la toate articolele din sezonul rece, dar şi la cele mai vechi de trei ani. În perioada reducerilor, o pereche de ghete de piele de calitate poate fi achiziţionată şi la preţul de 99 de lei", ne-a spus Răzvan Raita, directorul magazinelor de încălţăminte Carmens.


Amatorii de cumpărături au început deja periplul prin magazine în căutare de chilipiruri. Dacă în luna decembrie o pereche de ghete din piele întoarsă costa peste 200 de lei, acum poate fi achiziţionată cu 160 de lei sau o pereche de botine a fost redusă de la 480 de lei la 390 de lei.

„Preţurile sunt încă destul de ridicate pentru veniturile mele, dar mai aştept, poate spre finalul perioadei de reduceri sunt preţuri foarte mici", ne-a zis Ionela Badiu, o buzoiancă de 38 de ani.


Buzoienii care vor să îşi cumpere haine şi cizme de iarnă la preţuri avantajoase trebuie să ştie că au la dispoziţie opt magazine care au anunţat reduceri.

„Acestea şi-au depus avizele şi astfel au anunţat că au reduceri, majoritatea sunt în cele două centre comerciale, însă termenul limită de depunere a avizelor prin care se anunţă reducerile este 31 martie. Sunt şi magazine care nu au reduceri, ci vânzări promoţionale care nu trebuie anunţate", ne-a declarat Garofiţa Iordache, şefa Biroului de Control Comercial din cadrul Primăriei Buzău.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite