Şase fotbalişti gălăţeni au fost convocaţi de selecţionerii Răzvan Lucescu, respectiv Săndoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Sârghi (dreapta) a intrat în atenţia selecţionerului Răzvan Lucescu
Cristian Sârghi (dreapta) a intrat în atenţia selecţionerului Răzvan Lucescu

Antrenorul naţionalei României, Răzvan Lucescu, a convocat 22 de jucători pentru lotul sub 23 de ani al "tricolorilor" de la alte formaţii decât cele implicate în cupele europene, pentru acţiunea care va avea loc la Mogoşoaia şi care se va încheia cu un amical în compania reprezentativei de tineret.Nu mai puţin de şase fotbalişti din Galaţi au fost chemaţi la această acţiune.

Fundaşul central de la Oţelul, Cristian Sârghi, alături de mijlocaşul defensiv de la FCM Dunărea, Stelian Cucu, au fost chemaţi de selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, în timp ce Râpă, S. Ilie, Iorga şi Antal, toţi de la Oţelul, au fost convocaţi la U21 de către antrenorul Emil Săndoi.
Jucătorii convocaţi de cei doi antrenori se vor prezenta la Complexul Naţional Mogoşoaia luni.


Într-un comunicat al FRF se precizează că acţiunea selecţionerului Răzvan Lucescu are ca scop constituirea lotului B al României, care va participa în 2010 la "International Challenge Trophy", urmărirea a trei-patru jucători ai echipei de tineret şi aducerea în prim plan a unor jucători din Liga a II-a, care s-au remarcat în turul campionatului.
Echipa B a României va avea, în cadrul competiţiei Internaţional Challenge Trophy, jocuri contra reprezentativelor similare ale Italiei (în România, 10 martie), Maltei (în deplasare, 21 aprilie) şi Belgiei (11 mai, în Belgia).

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite