Oţelul şi-a păstrat poziţia de lider după victoria cu 2-1 în faţa Gloriei Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii au reuşit din nou un meci spectaculos în întâlnirea cu bistriţenii şi s-au impus cu emoţii într-un joc care a fost dominat de greşelile centralului Crăciunescu.

Oţelul Galaţi avea nevoie de toate cele trei puncte pentru a se menţine pe primul loc al Ligii I. După primele 20 de minute părea că acest deziderat va fi imposibil de atins.

În minutul 3, Giurgiu rămăsese singur cu portarul, în doar zce metri, poziţie frontală, Nalaţi l-a călcat pe piciorul stâng, gălăţeanul a căzut, dar Teodor Crăciunescu nu a acordat penalti.

În mitul 20, Sârghi l-a scăpat din marcaj pe Moraes, a încercat să revină dar atacantul de la glroia bistriţa a căzut. Centralul  Crăciunescu a dictat destul de uşor penalti, plus eliminarea lui Sârghi. Moraes a transformat penaltyul şi scorul a devenit 0-1.

Oţelul se aruncă în atac imediat, dar până la pauză nu reuşese să modifice tabela de marcaj.

Asaltul gălăţean se concretizează în minutul 68, când Antal aduce egalarea. 1-1.

Revenirea fantastică a „oţelarilor” devine totală în minutul 82, când Paraschiv obţine la rândul său un penalty. Portarul Albuţ l-a călcat pe piciorul stâng, iar Viglianti a transformat lovitura de pedeapsă: 2-1 pentru Oţelul, rezultatul final al meciului.

Astfel, după 11 etape Oţelul rămâne pe primul loc al Ligii I, cu 25 de puncte, cu două mai multe decât FC Timişoara.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite