Oţelul deschide sezonul fotbalistic intern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gazonul de pe "Oţelul" arată impecabil
Gazonul de pe "Oţelul" arată impecabil

Primul meci din returul Ligii I se va disputa vineri, la Galaţi,  între Oţelul şi Internaţional Curtea de Argeş. În ciuda vremii nefavorabile din ultimele două luni, terenul de joc se prezintă în condiţii optime

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi vor juca în deschiderea returului. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul primei etape din a doua parte a campionatului, primul joc fiind cel de la Galaţi, dintre Oţelul şi Internaţional Curtea de Argeş, care va avea loc vineri, 19 februarie, de la ora 14.00. De altfel, cele două echipe au jucat şi în primul meci al turului, când Oţelul s-a impus cu 1-0, într-o partidă disputată la mioveni, prin golul marcat de atacantul Mircea Axente.


Terenul de joc de pe stadionul Oţelul se prezintă în condiţii foarte bune, nu mai are zăpadă deloc pe gazon şi musteşte de apă doar pe margini. „Se poate juca pe el chiar şi astăzi, dacă s-ar impune aşa ceva", a spus Gelu Popescu, administratorul stadionului Oţelului. Prognoza meteorologilor este favorabilă fotbalului. Precipitaţiile vor fi slabe cantitativ în zilele următoare, pentru joi sunt anunţate doar ploi uşoare. Vineri, în ziua meciului, este posibil să nu mai fie nicio o problemă din acest punct de vedere, drenajul foarte bun de pe terenul principal putând face posibil ca suprafaţă de joc să fie uscată la ora meciului.


Altfel, jucătorii echipei gălăţene s-au întors vineri seară din Turcia, unde au efectuat un stagiu de pregătire în Antalya. Au avut apoi o singură zi liberă, cea de sâmbătă iar în această după-amiază şi-au reluat antrenamentele.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite