Oţelul caută mascotă şi băutori de bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Departamentul de marketing de la FC Oţelul pregăteşte câteva acţiuni pentru suporteri. În curând vor apărea şi mult aşteptatele replici ale tricourilor jucătorilor

Directorul de marketing al clubului Oţelul, Dragoş Ghiuţă, spune că are pregătite trei acţiuni menite să atragă noi suporteri lângă echipă, dar şi pentru a-i răsplăti pe cei mai fideli dintre aceştia.


Prima campanile deja a fost lansată, un concurs a cărei finalitate va fi găsirea celei mai potrivite mascote. "Ne dorim o mascotă pentru echipa noastră şi pentru a face alegerea ideală apelăm chiar la ingeniozitatea suporterilor gălăţeni. Aşteptăm propunerile fanilor, ideile lor, iar cine o va găsi pe cea mai potrivită, va fi premiat de noi, cel mai probabil cu un laptop. Propunerile pot fi trimise prin email, la adresa marketing@otelul-galati.ro", a spus oficialul de la FC Oţelul.


Bani din bere, pentru nocturnă


Suporterii echipei gălăţene ar putea avea o contribuţie destul de importantă la acoperirea sumei necesare montării instalaţiei de nocturnă, printr-o activitate plăcută mai ales pe timpul verii: consumul de bere.
Dragoş Ghiuţă a spus că sunt negocieri avansate cu producătorul unei cunoscute mărci de bere pentru semnarea unui contract în urma căruia o parte din banii plătiţi de consumatori vor ajunge în contul clubului. "Pentru a suporta mai uşor costul instalaţiei de nocturnă, am găsit deja un partener. Dacă vom finaliza negocierile, sper ca acest lucru să se întâmple în maxim două săptămâni. În aceasta vară oricine va bea în Galaţi o bere a producătorului respectiv, va contribui la construirea instalaţiei de nocturnă pe stadionul nostru. Va fi un procent din preţ, sper cât mai aproape de 5%, care se va redirecţiona către clubul Oţelul pentru fiecare doză sau sticlă cumpărată", a precizat Dragoş Ghiuţă.

Vin tricourile pentru suporteri

Din sezonul viitor, va fi schimbată firma care furnizează echipamentul de joc, în urma problemelor avute cu cei de la Hummel, care nu au adus şi tricouri pentru fani. "Din campionatul viitor vom îmbrăca echipamentul altei firme, suntem în negocieri. Ne oferă echipament pentru prima echipă gratis, pentru echipa secundă şi cele de juniori la o reducere de preţ de 70 la sută. De asemenea, în negocieri am discutat şi pentru tricourile atât de doritede suporteri, astfel încât şi preţul acestora să fie accesibil", a adăugat Dragoş Ghiuţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite