Oţelul a început să adune autorizaţiile necesare pentru montarea instalaţiei de nocturnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă nu se pune nocturna, suporterii Oţelului vor trebui să-şi vadă echipa jucând "acasă" în alt oraş
Dacă nu se pune nocturna, suporterii Oţelului vor trebui să-şi vadă echipa jucând "acasă" în alt oraş

Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco a declarat că FC Oţelul a depus documentaţia necesară obţinerii avizelor pentru montarea instalaţiei de nocturnă. „Certificatul de urbanism a fost deja emis, în foarte scurt timp o să fie gata şi autorizaţia necesară", a spus Ciumacenco.

Una dintre probleme o reprezintă încă garajele şi celelalte construcţii lipite de stadion, care au autorizaţii provizorii. „Pentru a le demola, este nevoie de un nou PUZ (n.r. - Plan Urbanistic Zonal), care costă foarte mult şi trebuie plătit de solicitant, în acest caz Oţelul. Am vorbit zilele trecute cu Marius Stan, directorul clubului, care mi-a spus că deocamdată nu există aceşti bani", a precizat viceprimarul Ciumacenco.


Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a spus că se încearcă să fie gata toată documentaţia, pentru momentul în care se vor găsi banii necesari montării instalaţiei de nocturnă. „Cei din combinat ne-au asigurat că se va încerca rezolvarea acestei necesităţi, astfel că noi am demarat demersurile pentru a avea totul gata ca aprobări şi să câştigăm timp în cazul în care se vor găsi bani. Dar, deocamdată, suntem tot la stadiul de promisiuni", a declarat Marius Stan.


În cazul în care stadionul Oţelul nu va fi dotat cu nocturnă până la începerea campionatului viitor, în luna august, arena nu va mai fi omologată astfel că echipa va fi nevoită să joace meciurile de pe teren propriu în alt oraş.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite