Oţelul nu are decât varianta victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 15-a din Liga I, se va juca marţi, la Galaţi, cu începere de la ora 14.00. Meciul a fost iniţial programat vinerea trecută, dar a fost amânat datorită îmbolnăvirii jucătorului Valdez de la Astra, diagnosticat cu gripă porcină.

Oţelul a coborât deja sub linia care delimitează locurile retrogradante, astfel că orice alt deznodământ în afara victorie ar fi sinonim cu o iarnă extrem de agitată.
Nu sunt probleme majore de lot, în afara cunoscutelor absenţe ale bulgarilor Jelev şi Kolev şi a suspendării lui Neagu pentru cumul de cartonaşe galbene. Revin după accidentări Iorga şi Antal.

„Situaţia noastră nu este deloc liniştită. Ne aşteaptă un joc foarte greu cu Astra, performera etapei trecută, dar nu putem lua în calcul decât varianta victoriei. Aştept din partea jucătorilor mei atitudine, angajament, dorinţa de a câştiga să fie evidentă pe teren din primele minute. Sper ca baieţii să înţeleagă că aceste ultime trei etape sunt vitale pentru noi”, a declarat Dorinel Munteanu, antrenorul gălăţenilor.


Directorul general al clubului gălăţean, Marius Stan, a spus că în partida cu Astra jucătorii săi trebuie să arate o cu totul altă atitudine faţă de ultimul lor joc, să arate că ştiu ce înseamnă devotament pentru acest club, altfel mulţi dintre ei vor părăsi echipa în pauza de iarnă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite