Oţelul Galaţi îşi păstrează poziţia de lider în Liga I după victoria cu Unirea Urziceni, scor 3 – 0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, că liderul Ligii I a obţinut o victorie meritată, dar muncită, în meciul cu Unirea Urziceni, scor 3-0, în etapa a XXV-a.

„A fost o victorie meritată, fără drept de apel, dar grea, muncită. Am întâlnit o echipă motivată din toate punctele de vedere”, a declarat Munteanu.

Căpitanul gălăţenilor Sergiu Costin a afirmat că victoria este importantă pentru moral înaintea meciurilor cu Steaua şi Dinamo.
Gălăţenii au vrut să închidă repede conturile, iar Ibeh a deschis scorul după numai opt minute de joc, cu o lovitură de cap din cinci  metri, după o centrare ce s-a strecurat printre şapte ialomiţeni.

Pena putea face 2-0, dar Curcă a scos de sub bară. Unirea a vrut să arate că încă mai ştie fotbal, dar drumul spre poarta lui Grahovac a fost greu de găsit. Doar Rusescu şi-a creat o ocazie bună, însă şi-a bătut joc de ea, trimiţînd paralel cu poarta din şase metri!

Iorga a scăpat singur cu portarul şi l-a învins cu un şut plasat, iar Punosevac a reuşit primul său gol în Liga 1, în minutele de prelungire. 3-0! Oţelul se pregăteşte de derby-ul cu Steaua. 



Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite