Oţelul Galaţi este la putere în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa gălăţeană a învins aseară, în deplasare, pe Dinamo, scor 1-2. Liderul a luat viteză şi îşi depune candidatura la titlu. După Steaua, Oţelul a mai doborât o pretendentă la câştigarea campionatului, pe Dinamo, victoria de aseară betonând poziţia de lider a echipei gălăţene.

Trupa lui Dorinel Munteanu a mai dat o lecţie celor care au crezut că această cocoţare a Oţelului până pe primul este doar un foc de paie, Cei de la Dinamo s-au convins pe pielea lor că este incendiu în toată regula şi că, cel puţin ei, nu sunt capabili să o facă pe pompierii.

La mai puţin de o săptămână după ce dăduse de pământ cu o altă trupă cu pretenţii la titlu -Steaua, Oţelul a mai făcut încă o victimă printre „granzi", Dinamo.
„Câinii roşii" au dat aseară peste o trupe de hingheri, cu aptitudini de dresori. Mai întâi a fost un „şezi" lipsit de fermitate, când Antal a irosit un penalti în prima repriză. A urmat comanda „culcat" dată de Sălăgeanu în finalul primei reprize şi dresorii intrau la pauză cu 1-0.
„Câinii" au avut un moment de revoltă, când au egalat prin Cătălin Munteanu, în min. 71, dar peste numai trei minute Silviu Ilie le-a pus botniţa şi i-a lăsat cu botul pe labe.
„Mă bucur enorm pentru acest gol, îl dedic memoriei tatălului meu. Suntem pe primul loc dar nu e timp de sărbătoare, trebuie să muncim ca să stăm acolo până la sfârşit", a spus marcatorul golului victoriei.

Victoriile Oţelului se plătesc la stomatolog

După ce cu un meci înainte, cel cu Steaua, Adrian Sălăgeanu a rămas fără un dinte, acum a venit rândul lui Cornel Râpă să aibă dantura afectată. „Spuneam de mine, că nu mă supăr dacă o păţesc iar la Dinamo dacă batem, dar a venit rândul lui Cornel să sufere pentru această victorie. Eu miercuri am programare la stomatolog, poate ne ducem împreună", a spus Sălăgeanu după meciul de aseară
Cornel Râpă a fost lovit de Cristea, care a şi fost eliminat, gălăţeanul plângându-se că un dinte i se clatină serios şi că îl doare, deşi dinamovistul a declarat că nu a lovit la acea fază din finalul meciului.

Dorinel: „Merităm locul pe care ne aflăm"

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a spus după această victorie că echipa sa a demonstrat din nou că merită să fie la şefia Ligii I.
„Merităm locul pe care ne aflăm. Echipa a făcut un meci foarte bun, exact, am meritat victoria, fără niciun dubiu. După ce am fost egalaţi, am avut puterea să revenim şi să luăm conducerea. Anul trecut am avut obiectiv cupele europene şi nu l-am realizat, acum ne-am propus doar să ne concentrăm la fiecare joc şi suntem în grafic. Până la finalul campionatului sunt foarte multe meciuri, Oţelul are o echipă cu jucători dornici de performanţă, am avut continuitate, linişte, dar nu vreau să visăm cu ochii deschişi, mai este mult până la ultima etapă", a declarat Munteanu.

După zece etape, Oţelul are opt puncte avans faţă de Dinamo şi şapte faţă de Steaua (un joc mai puţin), ultime două echipe pe care le-a învins!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite