OŢELUL: „Unii jucători au făcut foamea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neplătiţi de aproape patru luni, fotbaliştii de la Oţelul Galaţi şi-au văzut în sfârşit conturile alimentate. Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean, a confirmat că s-au achitat salariile pe două luni, plus două prime de joc.

Neplătiţi de aproape patru luni, fotbaliştii de la Oţelul Galaţi şi-au văzut în sfârşit conturile alimentate. Marius Stan, director general al clubului gălăţean, a confirmat că s-au achitat salariile pe două luni, plus două prime de joc. În total, suma plătită a fost de aproape 500.00 euro. Acum mai sunt restante lefurile aferente lunilor octombrie şi noiembrie. Marius Stan a precizat că până la finalul lunii ianuarie se va ajunge cu plata la zi a dreputilor băneşti.

„Vreau să le mulţumesc public jucătorilor pentru felul în care au înţeles problemele prin care a trecut clubul. La momentul acesta toţi ar fi putut fi liberi de contract dar toţi cei care au jucat, au demonstrat ataşament faţă de club şi caracter. Singurele excepţii sunt cei doi bulgari, Kolev şi Melev. Memorii au depus doar trei jucători, care nu au jucat deloc, Stancu, Tănasă şi David", a declarat Marius Stan.

Stan a adăugat că unii dintre jucători au avut mari probleme din cauza întârzierii plăţii salariilor. „Este foarte greu să joci fotbal cu burta goală. Nu toţi au avut grijă să-şi pună bani deoparte, sunt convins că unii chiar au făcut foamea în această perioadă. Toată stima pentru ei", a precizat Marius Stan.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite