Porumboiu continuă acuzaţiile la adresa Oţelului Galaţi: „Va face blat cu CFR Cluj!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul finanţator al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a lansat noi acuze dure înaintea partidei din etapa a 6-a, dintre Oţelul Galaţi şi CFR Cluj. Acesta spune că meciul este aranjat şi clujenii vor câştiga fără probleme.

Războiul lui Adrian Porumboiu cu preşedintele Oţelului, Marius Stan continuă. După ce a acuzat în dese rânduri formaţia de la malul Dunării că a câştigat titlul datorită unor „manevre", acum a declarat că oficialul campioanei are o înţelegere cu Iuliu Mureşan de la CFR, pe care-l numeşte „şmecher", pentru a-i vinde meciul:

„Nu am nici un fel de emoţie, ştiu ce am spus. Domnii de la Comisie nu mă vor chema până nu văd ambele meciuri: Oţelul-CFR şi CFR-Vaslui. S-au repezit Marius Stan şi Iuliu Mureşan. Domnul Mureşan e şmecher de profesie, acum vorbeşte mai mult. Un an de zile nu i-am zis nimic, dar eu ştiu ce îi poate pielea lui Marius Stan, a luat un titlu aşa cum l-a luat, acum crede că poate fi şi obraznic şi impertinent. Se va întâmpla ceea ce anticipez eu de câteva luni. Jucaţi «2» cu siguranţă la Oţelul-CFR Cluj. Va fi un meci al prieteniei", a spus Adrian Porumboiu la Radio GSP.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite