Concluziile antrenorului liderului, Dorinel Munteanu, după cantonamentul făcut de Oţelul în Cipru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Delegaţia FC Oţelul Galaţi, echipa care a dominat Liga I în turul campionatului, a încheiat cantonamentul de două săptămâni din Larnaca (Cipru)

Tehnicianul Dorinel Munteanu a comentat după ultimul meci de pregătire, cel cu Levski Sofia (locul doi în primă ligă bulgară), desfăşurat în Larnaca, scor 2-2, că este mulţumit de atitudinea roş-alb-albaştrilor, nu şi de rezultat.Munteanu este îngrijorat de faptul că echipa sa a primit goluri prea uşor goluri în timpul meciurilor de verificare susţinute îbn Cipru.

"La cum s-a desfăşurat jocul cu Levski, nu sunt mulţumit de rezultat. Deşi echipa a arătat o bună disponibilitate la efort şi o atitudine foarte bună, sunt nemulţumit că facem unele greşeli ce s-au repetat de la meci la meci. Am primit două goluri din penalti, ceea ce înseamnă că i-am permis adversarului să se apropie periculos de poarta noastră. Plecăm de la 20 de grade Celsius la temperaturi de îngheţ, aşa cum am înţeles că este în ţară, dar trebuie să ne acomodăm repede pentru că peste o săptămână urmează meciul de la Pandurii Tg. Jiu", a declarat Dorinel Munteanu conform site-ului oficial al clubului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite