Liga I:Oţelul vrea a patra victorie consecutivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oţelarii încearcă să-şi consolideze poziţia de lideri Foto Liviu Ghinea
Oţelarii încearcă să-şi consolideze poziţia de lideri Foto Liviu Ghinea

Liderul clasamentului Ligii I, Oţelul Galaţi, va juca mâine, pe teren propriu, în compania celor de la Gloria Bistriţa. Partida de pe stadionul „Oţelul" va începe la ora 15.00 şi contează pentru etapa a 11-a din Liga I.

Antrenorul Dorinel Munteanu are tot lotul de jucători la dispoziţie şi speră ca echipa să obţină al patrulea succes consecutiv şi astfel să-şi consolideze poziţia de lider.

„Adversarul este mult peste poziţia pe care o are acum în clasament (n.r. - locul 15). Este o echipă foarte agresivă, stă mult în terenul advers, le-am văzut toate meciurile de până acum şi sunt convins că ne aşteaptă un meci foarte greu. Îmi doresc să avem tribunele arhipline, iar la final să ne bucurăm împreună, echipă şi suporteri, pentru victoria care să ne menţină pe primul loc", a declarat Dorinel Munteanu.


Odată cu acest meci, FC Oţelul a lansat în premieră sistemul promoţional al vânzării de bilete „la pachet".

Astfel, se comercializa "miniabonamente" pentru următoarele două meciuri de campionat de pe teren propriu, cel de mâine cu Gloria Bistriţa şi cel cu CFR Cluj (etapa a 13-a). Cel mai scump "pachet" va avea un preţ de numai 20 de lei, pentru tribuna I.

Cel de la tribuna a II-a va costa 15 lei iar cel pentru peluze 10 lei. Totodată, vor fi comercializate bilete şi în sistemul obişnuit, numai pentru meciul cu Gloria Bistriţa, care vor costa 15 lei - tribuna I, 10 lei tribuna II, 7 lei - peluze.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite