Galaţi: Oţelul, tot fără victorie acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Oţelul, tot fără victorie acasă
Galaţi: Oţelul, tot fără victorie acasă

Totuşi, Oţelul a făcut cel mai bun meci pe teren propriu în acest sezon! Toţi pătimaşii din jurul Oţelului îşi puseseră mari speranţe în meciul de ieri. Sperau ca jocul bun din runda trecută să fie repetat şi să aibă în sfârşit parte de bucuria prime victorii acasă. Din păcate, fanii n-au plecat mulţumiţi decât pe jumătate.

Echipa a jucat bine, cum nu o mai făcuse în acest sezon în ovalul de beton din Ţiglina, dar a păcătuit în faţa porţii şi iar s-a amânat mult aşteptatul succes la Galaţi.

Prima ocazie i-a aparţinut lui Paraschiv (min. 19), şutul său fără preluare fiind respins greu de Dănuţ Coman, care a arătat de ce este portarul echipei naţionale.

Gălăţeanul Neagu s-a speriat când s-a trezit doar cu portarul în faţă şi a tras în Coman (min. 29), ratând astfel ocazia cea mai mare a meciului.

Braşovenii au încercat să tranşeze partida prin Sburlea (min. 31), voleu sub bară scos de Kolev, iar peste patru minute au şi reuşit. Tehnicul Sburlea a trecut destul de uşor de Jelev, Costin  - lent la această fază - nu a dublat, iar centrare ideală pentru Voicu, a fost fructificată simplu de aceasta. Deschiderea de scor a „ucis” pentru câteva minute meciul, care s-a transformat într-o luptă surdă la mijlocul terenului.

Schimbarea la faţă

Repriza a doua a început perfect pentru gălăţeni. Axente, singur cu portarul, a tras în acesta, Coman a respins, Abrudan a dat pe lângă minge şi Giurgiu, din şase metri, a împins în poarta goală. Era minutul 49 şi timp destul pentru forţarea victoriei.

În continuare, jocul Oţelului a arătat mai bine decât în prima repriză, dar jucătorii nu au u reuşit să profite de dominare. Eforturi s-au făcut dar nu a fost să fie. Mingea nu a intrat în aţe nici măcar când Sălăgean (min. 60) a avut poarta goală în faţă.

Dorinel: „Ceva trebuie să schimb”

La sfârşitul meciului, antrenorul Dorinel Munteanu era foarte dezamăgit de rezultat. „Nu pot să fiu decât nemulţumit de rezultat. Din nou am ratat foarte mult, meritam altceva. Trebuie să schimb ceva pentru a câştiga şi noi acasă. Pauza care vine poate ne prinde bine”, a declarat Munteanu.

Tot fără victorie acasă, dar am avut alt joc ceea ce mă bucură. Îmi felicit echipa pentru manieră, pentru joc”, a spus Marius Stan, directorul general al clubului.

Viorel Moldovan, antrenorul de la FC Braşov, s-a declarat mulţumit că a scăpat cu un egal: „Multe greşeli tehnice, precipitare şi confuzie mai ales după pauză, în aceste condiţii este bine că nu am pierdut, am luat un punct important”.

Conflict între bulgari şi suporteri


Spiritele s-au încins la câteva minute după finalul partidei. Suporterii din Peluza Nord le-au reproşat celor doi bulgari, Kolev şi Jelev, că nu au venit la salutul de la finalul partidei.

Cei doi jucători au răspuns pe un ton ridicat, amintindu-le fanilor că au fost înjuraţi şi la precedentul meci de casă, deci au toate motivele să-i ignore pe suporteri.

Cele două părţi s-au calmat greu, după intervenţia argentinianului Viglianti.

Echipele:
OŢELUL: Kolev – Râpă, Costin, Jelev, Ilie – Neagu (66’ Pena), Giurgiu, Viglianti, Sălăgeanu (70’ Pătraş) – Paraschiv (46’ Ibeh) - Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu.
BRAŞOV: Coman – Rui Duarte (78’ Cristescu), Abrudan, Nuno Diogo, Ezequias – Voicu, Grigore, Ilyeş (83’ Dedu), C. Munteanu – Sburlea (64’ Măldărăşanu), Zaharia. Antrenor: Viorel Moldovan.
Goluri: Giurgiu 49’ / Voicu 35’; Spectatori 3000
Arbitru: Alexandru Deaconu (Bucureşti)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite